Over Snuggle Up

Snuggle Up is een jong bedrijf, dat in 2015 is opgericht door Marva Turner. Marva heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Naast de artikelen op de pagina met producten creëert zij ook nieuwe modellen en is voortdurend bezig om kleuren te combineren. De Antilliaanse achtergrond van Marva zorgt hierin voor prachtige kleurencombinaties. De kleurcombinaties naar uw wens kunt u altijd aangeven!

Sinds kort maakt Marva ook sierhoezen, dekentjes, bedrunners en plaids. Ook deze zijn uiteraard aan uw (kleuren)wens aan te passen.

Omdat alle gebreide artikelen uit eigen atelier komen, blijft de kwaliteit hoog en betrouwbaar. Niets gaat de deur uit zonder dat het door Marva’s handen gaat! Daarnaast wordt de beste kwaliteit wol gebruikt, die altijd geleverd wordt met een certificaat van echtheid. De wol wordt geïmporteerd uit echte ‘wollanden’ als Peru en Turkije.

Er komt steeds meer vraag naar unieke kleding: Snuggle Up maakt alleen maar unieke kleding. Kijk op de site, maak een keus en bestel direct!
Marva en haar team staan klaar voor u!